Samsung Galaxy Ace 3, un telefon care ar trebui sa vina cu un raport bun calitate/pret, si-a facut astazi aparitia, iar designul este inspirat din varful de gama al companiei din Coreea de Sud, Galaxy S4.

Telefonul vine cu procesor dual-core la 1 GHz, 1 GB de RAM si memorie interna de 4GB din care utilizatorului ii sunt accesibili 1,77 GB. Cu un card microSD, spatiul poate fi extins pana la 64 GB, potrivit Samsung.

Telefonul a primit un ecran de 4 inch TFT LCD la rezolutia WVGA. In partea din spate se gaseste o camera de 5MP cu blitz LED, care poate inregistra imagini video HD la 720p cu 30 cadre pe secunda. Exista si o camera frontala de VGA pentru video chat.

La acestea se adauga o baterie de 1,500mAh, iar pe partea de conectivitate notam Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si A-GPS. Smartphone-ul cantareste 115g si are 121,2 x 62,7 x 9,8 mm.

Telefonul va avea doua versiuni, una 3G si o alta 4G, disponibila doar pentru anumite piete. Aceasta va avea cateva imbunatati: 8GB de memorie interna si procesor tot dual-core, insa la 1,2GHz. De asemenea, bateria va creste pana la 1800mAh, iar camera va putea inregistra video la 1080p.

Mai multe despre noul telefon ar trebui sa aflam pe 20 iunie cand Samsung va prezenta la Londra un eveniment de lansare.

Galeria foto atasata articolului contine mai multe imagini cu telefonul.