Ne-am obisnuit deja sa auzim din ce in ce mai multe zvonuri pe masura ce se apropie data de lansare a unui flaghip Samsung. Nici Samsung Galaxy Note 5 nu face exceptie. Astel, atat Note 5 cat si Galaxy S6 Edge Plus ar urma sa fie lansate nu la IFA Berlin 2015, ci in cadrul unui eveniment exclusiv, la New York, pe 13 august, conform Business Korea.

Coreenii trag tare sa finalizeze toate pregatirile ca sa o poata lua inaintea Apple. Acestia ar urma sa isi lanseze si ei duo-ul iPhone 6s si iPhone 6s Plus in septembrie. O luna in fata celor de la Apple ar capta mai multa atentie din partea potentialilor clienti si utilizatori, ceea ce ar ajuta Samsung ca mai castige cota de piata.

Din ce se stie pana acum, Samsung Galaxy Note 5 ar urma sa aiba un display de 5.7 inci, QHD Super AMOLED, 4 GB RAM, procesor Exynos 7422 si o camera de 16 MP cu stabilizare optica. Celalt telefon, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, nu va avea un stylus, ca si Note 5. Dimesiunea display-ului va fi tot de 5.7 inci, dar va avea specificatii putin mai slabe: procesor Exynos 7420, 3 GB RAM si camera de 16 MP.