Engadget scrie ca ecranul OLED curbat al lui Galaxy Round va avea 5.7 inch si 1080p, corpul telefonului va avea un profil de 7.9 mm, iar greutatea va fi de 154g, sub Galaxy Note 3, un alt telefon lansat recent.

Galaxy Round va fi disponibil numai pe piata locala din Coreea de Sud, la un pret echivalent cu aproximativ 1.000 de dolari americani.

"Acest telefon este mult mai important decat pare. In urmatoarele 18 luni, am putea asista la lansarea unor dispozitive flexibile de catre Samsung, care ar schimba jocul", comenteaza pentru Bloomberg un analist din Hong Kong. In viziunea sa, un astfel de produs ar putea fi un smartphone cu dimensiunea de 5,5 inch care ar putea fi "despaturit" pentru a se transforma antr-o tableta.

Momentan, pe internet au aparut doar cateva fotografii si un videoclip demonstrativ cu Roll Effect, una dintre functiile pe care Galaxy Round le va avea.

Odata inclinat pe o parte, datorita sistemului Roll Effect, telefonul va afisa cele mai importante informatii de sistem, apeluri, mailuri, mesaje, starea bateriei si ora.