Anuntul a fost facut de catre reprezentantii Samsung din Marea Britanie: Galaxy S II va putea fi updatat cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. In prezent, Samsung Galaxy S II are instalata versiunea Android 2.3 Gingerbread.

Versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich, a sistemului de operare Android, a fost lansata pe 18 octombrie 2011, concomitent cu smartphone-ul Samsung Galaxy Nexus, realizat de catre Google si Samsung. Android ICS ruleaza in prezent doar pe Galaxy Nexus, insa producatori precum Samsung, Sony Ericsson sau HTC si-au anuntat intentia de a-si actualiza terminalele de la versiunea Gingerbread la Ice Cream Sandwich.

Samsung, sucursala din Marea Britanie, a anuntat pe Twitter iminenta update-lui Android pentru smartphone-ul Galaxy S II. Producatorul coreean nu a confirmat inca data exacta.

Smartphone-ul se bucura de un succes uimitor, fiind desemnat de mai multe publicatii de specialitate (T3, What Mobile etc.) drept telefonul anului 2011.

 

Sursa: engadget

 

Citeste si:

O versiune imbunatatita a lui Samsung Galaxy S II, Skyrocket, va fi disponibila in noiembrie

Galaxy S II vs. Samsung Galaxy Nexus vs. iPhone 4S

Samsung Galaxy S III se pregateste sa apara! Vezi specificatiile

VIDEO Google si Samsung au lansat Galaxy Nexus, primul telefon cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

A fost ales telefonul anului 2011! Afla castigatorul: Samsung Galasy S II sau iPhone 4?