Samsung Galaxy S4 mini si-a facut aparitia, oficial, astazi. Smartphone-ul este mai mic, mai ieftin, dar si mai putin performant decat fratele sau mai mare, Samsung Galaxy S4, varful de gama al companiei. Deocamdata cei de la Samsung nu au spus cand va fi pe piata noul telefon. El va fi prezentat pe larg pe 20 iunie, la Londra.

Galaxy S4 mini are un ecran cu diagonala de 4,3 inch la rezolutie qHD, procesor dual-core la 1,7 GHz cu 1,5 GB de RAM, iar camera este de 8 MP. Telefonul este 4G, insa va exista si un model dual-SIM 3G, scrie gsmarena.

Telefonul are o baterie de 1900mAh si va fi disponibil in doua culori. Sistemul de operare este Android 4.2.2. Deocamdata nu se cunoaste pretul noului gadget. 

Fratele mai mare al telefonului anuntat astazi, Galaxy S4, a aparut in aprilie si are un ecran de 5 inch, procesor mai bun si camera de 13 MP.

Samsung a anunţat recent ca modelul Galaxy S4 a atins pragul de 10 milioane de unitati vandute la 27 de zile de la lansare, de doua ori mai repede decat modelul precedent, Samsung Galaxy SIII.

Mai multe imagini, in galeria foto atasata articolului!