Samsung Galaxy S5 este unul dintre cele mai dorite telefoane Android ale momentului. Iar atunci cand iti cauti un telefon, unul dintre primele lucruri care te intereseaza este bateria. Smartphone-urile care au la specificatii ecran mare si procesor puternic te lasa adesea fara curent.

Cei de la gsmarena au testat bateria de la noul Samsung Galaxy S5 si au venit cu cateva concluzii interesante. Ei nu au folosit modurile de economisire a bateriei, ci au mers pe utilizarea standard in aceste teste. Galaxy S5 are o baterie de 2800mAh, cu 200mAh peste modelul de anul trecut, Galaxy S4, insa tot cu atat sub LG G2.

Noul Samsung Galaxy S5 a reusit sa reziste timp de 21 de ore in apeluri 3G. Este un timp cu o ora mai bun decat HTC One (M8), cu 3 ore peste Galaxy Note 3, dar cu 4 ore sub LG G2.

Cu Wi-Fi-ul pornit, telefonul a reusit sa obtina un timp de navigare pe Internet de 9 ore si jumatate. Din nou, l-a batut pe HTC One (M8), insa s-a descurcat mai slab decat LG G2.

La video, HTC One (M8) si Galaxy S5 se descurca aproximativ la fel: 11 ore. Insa LG G2 reuseste sa fie in fata lor.

Fate de Galaxy S4, noul Galaxy S5 ofera 3 ore in plus la convorbire si doua ore in plus la navigare pe Internet. Totusi, la videouri, se descurca mai slab.

Vedeti mai multe tablele comparative in galeria foto de mai jos