Samsung Galaxy S5 s-a lansat la Mobile World Congress de la Barcelona si multi l-au comparat cu Sony Xperia Z2, si el prezentat la acest targ. Insa comparatia dintre cele doua telefoane ar putea sa sufere modificari. 

Pe site-ul oficial SamsungTomorrow.com, a aparut o postare care vorbeste despre o varianta de Samsung Galaxy S5 cu procesor in 8 nuclee, anunta gsmarena.

Postarea a fost corectata, insa, in scurt timp, iar varianta de Samsung Galaxy S5 cu 8 nuclee a disparut. Poate fi o greseala a editorului sau un lucru pe care cei de la Samsung au omis voit sa il anunte.

In specificatiile oficiale ale telefonului, apare doar cip Snapdragon 801 de la Qualcomm. Nu si o varianta de smartphone Galaxy S5 cu cip Exynos de la Samsung, asa cum am avut anul trecut.

S-ar parea ca varianta sa-i spunem inca neoficiala a lui Samsung Galaxy S5 ar avea cip Exynos cu procesor in 8 nuclee la 2,1 GHz.

Deocamdata nu se stie daca acest telefon exista cu adevarat, si daca exista pentru ce regiuni va fi disponibil. Anul trecut, Samsung Galaxy S4 cu cip Qualcomm a fost destinat SUA, in timp ce resul lumii a primit varianta cu Exynos. Totusi, mare diferenta de performanta intre cele doua nu a fost.

Mai exista o posibilitate: ca cei de la Samsung sa apara peste cateva luni cu un Galaxy S5 imbunatatit, care sa mai aiba in plus, de exemplu, ecran la o rezolutie mai buna.