Samsung Galaxy S5, viitorul smartphone pe care il va lansa compania din Coreea de Sud, ar urma sa fie prezentat la inceputul anului viitor, chiar in ianuarie, potrivit celor mai recente informatii existente in acest moment in piata. Smartphone-ul se anunta a fi un produs pe cinste, cu specificatii impresionante.

Presa din Coreea de Sud spune ca viitorul Samsung Galaxy S5 va avea procesor Exynos 6 pe 64 de biti cu arhitectura pe 14nm. Va exista si o configuratie big.LITTLE octa-core cu nuclee Cortex A53/A57. Cele din urma pot opera simultan folosind jumatate din energia electrica de care are nevoie Exynos 5420.

Daca informatia se adevereste, atunci cei de la Samsung fac o schimbare importanta in procesul de fabricare a procesoarelor Exynos, a caror generatie actuala are o arhitectura pe 28nm, scrie gsmarena

Samsung Galaxy S5 ar putea sa vina si cu schimbari majore de design, care sa ne aduca un ecran curbat, eventual flexibil.

Pe Internet au aparut deja o multime de schite ale viitorului telefon. Pe cele mai interesante le gasiti in galeria foto de mai jos.