Samsung Galaxy S5 se va lansa pe 24 februarie, iar vestile despre acest telefon curg in aceasta perioada, unele din surse credibile, altele din zone indoielnice ale Internetului. Smartphone-ul e posibil sa aiba ecran fara rame, iar o cutie a telefonului a fost fotografiata si aflam specificatiile posibile.

Viitorul varf de gama de la Samsung va avea senzor de amprenta in butonul de Home si va putea stoca in memorie 8 amprente care pot debloca telefonul. Utilizatorii vor putea stoca aplicatii sau fisiere pe care le vor putea accesa doar ei, scrie gsmarena.

Are senzor de amprenta, dar e diferit fata de cel de la iPhone 5S

Spre deosebire de iPhone, la care senzorul de amprenta functioneaza daca apesi pur si simplu, in cazul lui Samsung Galaxy S5 va trebui sa iti muti degetul de sus in jos pe butonul de Home, cam ca la laptopurile care folosesc senzor de amprenta. In timp ce degetul tau se misca pe buton, pe ecran va aparea amprenta.

La Samsung Galaxy S5, specificatiile la nivel de zvonuri vor besc de cip Snapdragon 800 sau 805, cu procesor quad-core la 2,5GHz si 3 GB de RAM, camera de 16 sau de 21 de MP, ecran de 5,25 inch la 2560x1440p si o interfata TouchWiz schimbata.