GSM Arena scrie ca urmatorul telefon din seria Galaxy al celor de la Samsung, S6, ar putea avea carcasa din aluminiu! Este unul dintre nenumaratele zvonuri aparute pe seama acestui telefon, astfel ca se poate dovedi a fi fals.

Miscarea pare una normal avand in vedere ca Samsung a fost criticat in mai multe randuri pentru faptul ca telefoanele de varf au carcasa de plastic.

In plus, Galaxy S6 ar putea avea ecran curbat in ambele parti, nu doar intr-una asa cum este la Galaxy Note Edge! Pana acum aparuse informatia ca Samsung va lansa doua variante pentru Galaxy S6 - una normal, si una Edge.

Cei de la GSM Arena scriu si ca vor exista doua modele de S6, dar nu in ceea ce priveste design-ul, ci procesorul. Unul dintre ele sa vina cu Exynos 7, celalalt cu Qualcomm Snapdragon 810.

Cel mai probabil, telefonul ar urma sa fie anuntat in luna aprilie a anului viitor, sansele de a afla ceva cert la CES in ianuarie fiind minime. Samsung i-a dat nume de cod acestui telefon "Project Zero", din dorinta de a face un salt important in materie de design si inovatie fata de Galaxy S5, cel care a avut vanzari dezamagitoare. Astfel ca un invelis complet din metal si un ecran curbat in ambele parti nu pare improbabil.