Apple si Samsung s-au acuzat de multe ori pana acum ca isi copiaza una alteia ultimele functii sau caracteristici ale telefoanelor. Cum designul si functionalitatea smartphone-urilor actuale sunt cam la fel, nici nu e de mirare ca tribunalele au de rezolvat procese dupa procese de incalcare a patentelor.

Ultimele zvonuri in materie de Samsung Galaxy S7 dau ca probabil folosirea tehnologiei 3D Touch. Informatiile vin din China si daca se adeveresc, nu vor face altceva decat sa dea din nou apa la moara fanilor Apple care acuza mereu Samsung de copiat.  

Tehnologia care ar urma sa fie implementata de Samsung va folosi ClearForce de la Synaptic. Astfel, ca si in  cazul iPhone 6s display-ul va raspunde in mod diferit, in functie de forta de apasare. Pana acum, doar Huawei mai foloseste ClearForce, in seria de telefoane Mate S.

Un alt zvon vine de data asta din Vietnam si contrazice informatiile anterioare. Vietnamezii sustin ca Samsung va lansa un singur device Edge. Chiar si asa, Samsung Galaxy S7 ar putea veni in doua variante de marime: cu display de 5,2 inci, respectiv 5.8 inci, iar acesta ar urma sa beneficieze de ecranul, curbat Edge, conform ExtremeTech