Samsung va lansa o inovatie tehnologica anul viitor, o data cu noul flasghip Galaxy S9. Ar fi vorba de un nou tip de placa de baza, cu tehnologie SLP, scrie publicatia coreeana ETNews,

Acest sistem permite amplasarea unui numar mai mare de componente pe o singura placa de baza, valorificand la maximum spatiul disponibil.

In acest fel, noul Galaxy S9 va putea avea o baterie mai mare si mai performanta, fara sa devina un telefon masiv, scrie Android Authority.

Noua tehnologie ar fi insa disponibila numai pentru telefoanele care vor avea chipset Exynos. Dispozitivele care vor avea Qualcomm vor folosi in continuare tehnologia HDI.

Ar fi pentru prima data cand vor exista diferente semnificative intre telefoanele cu procesoare Exynos si cele care vor avea Qualcomm.

Prin urmare, ori vor avea baterii diferite ca dimensiune si performanta, ori unele gadgeturi vor fi mai mari ca dimensiune, pentru a putea avea o baterie la fel de buna, dar cu tehnologie mai veche.

Totusi, ar fi ceva neobisnuit ca Samsung sa produca versiuni diferite ale Galaxy S9. La fel de surprinzator ar fi sa riste din nou cu utilizarea unei baterii mari, avand in vedere dezastrul cu Galaxy Note 7.

Ramane de vazut daca aceste informatii se vor dovedi adevarate.