Producatorul coreean lanseaza Samsung Omnia M, un nou smartphone cu display Super AMOLED de 4 inch si cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.5. Aparatul are o greutate de 119 grame si dimensiuni de 121,6 x 64,1 x 10,5 mm.

Smartphone-ul are o camera cu rezolutie de 5 MP, autofocalizare, blit si inregistrare video la 30 de cadre pe sedunda. Gadgetul dispune si de o camera video frontala VGA pentru apeluri video. Telefonul are o baterie Li-ion cu capacitatea de 1500 mAh.

Omnia M este echipat cu un procesor cu frecventa de 1 GHz, o memorie RAM de 384 MB si un spatiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins gratuit cu 25 GB in SkyDrive. Terminalul are conectivitate 3G (HSDPA 7,2 Mbps), Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS, microUSB 2.0, radio FM stereo cu RDS si jack audio de 3,5 mm.

"Din ce in ce mai multi consumatori apeleaza la telefoanele personalizate in momente importante din vietilor lor", a declarat JK Shin, Presedinte al Diviziei IT & Comunicatii Mobile din cadrul companiei Samsung Electronics.

"Acestia cauta telefoane care sa combine personalizarea stilului si abilitatea de a impartasi orice tip de continut pe retelele sociale aflate in continua crestere. Omnia M raspunde acestor nevoi prin intermediul performantelor si optiunilor oferite de Windows Phone si serviciile Samsung", a mai adaugat oficialul companiei coreene.


Sursa: Samsung