MySmartPrice și expertul Ishan Agarwal au publicat pe Twitter fotografii inedite cu noul smartphone Salaxy S10e. Acesta apare într-o culoare galben intens, similară unei nuanțe de la iPhone XR, scrie Mashable.

Telefonul va avea cameră duală pe spate și cameră forntală integrată în ecran. De asemenea, va avea un buton power mai mare, care va funcționa și pe post de senzor de amprentă.

Culorile în care va fi disponibil telefonul sunt foarte variate, anunță Android Central: alb, negru, verde, galben.

 

 

Au apărut noi detalii și despre celelalte modele din noua gamă. Astfel, potrivit GSM Arena, toate cele trei modele Galaxy S10 vor avea ecran Super AMOLED, cu suport de procesare a culorii de 10-biți.

Modelul standard, Galaxy S10, va avea cameră frontală de 10MP, cu stabilizator optic de imagine (OIS), dual pixel autofocus și filmare 4K.

Modelul S10+ va avea cameră duală frontală, iar unul dintre senzori va fi pentru a mpsura profunzimea imaginii.

S10 și S10+ vor avea senzor de amprentă integrat în ecran, care va fi foarte rapid, dar nu va ocupa întreaga parte inferioară a ecranului, ci doar o mică zonă special concepută.

Ecranele nu vor mai avea 3D touch, dar pot fi pornite printr-o apăsare sau prin atingerea zonei unde se află senzorul de amprentă. Cele două modele vor fi lansate în culorile alb, negru, turcoaz și albastru intens.

Noua serie Galaxy S10 va fi prezentată oficial pe 20 februarie.


Rămâi la curent cu cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: