Ksenia este obligată, prin contractul pe care l-a semnat cu Samsung, să folosească numai telefoane produse de acest brand atunci când apare în public. Recent, ea a făcut o gafă uriașă, care o va costa probabil peste 1 milion de dolari.

În timpul unei emisiuni pe care o prezenta, Ksenia a fost filmată în timp ce folosea un iPhone X. Acum Samsung a dat-o în judecată și cere daune în valoare de 1,6 milioane de dolari, mult mai mult decât suma pe care o primește femeia ca ambasador de brand.

Prezentatoarea a încercat să ascundă telefonul, astfel încât să nu se observe brandul, dar a fost filmată și pe înregistrarea se vede clar că folosește un iPhone X.

Ksenia Sobchak, despre care presa scrie că ar fi fina președintelui rus Vladimir Putin, este comparată cu Paris Hilton, datorită stilului său de viață extravagant.

Ea a candidat și la alegerile președințiale ca reprezentant al opoziției, împotriva lui Putin.

Incidentul nu este primul de acest fel. Se pare că ambasadorii de brand, care sunt plătiți de diferite companii să le promoveze telefoanele, au în realitate o slăbiciune pentru iPhone.

Astfel, cântărețul Adam Levine, care trebuia să promoveze serviciul Music Milk de la Samsung, a postat de pe un iPhone. La fel a pățit în 2013 și tenismenul David Ferrer, plătit să fie imaginea Galaxy S4.

Departamentul de PR al BlackBerry a făcut o gafă uriașă după ce a promovat pe Twitter un telefon al companiei, dar toți au putut vedea că postarea a fost publicată de pe un iPhone.

Recent, și actrița Gal Gadot, imaginea noului Huawei P20 Pro, a făcut această greșeală și a postat pe Twitter de pe un iPhone.

Foto: Getty Images