Nu mai vorbim de Galaxy X, ci de Galaxy F, susțin experții, care oferă noi detalii despre acest gadget. Litera F vine probabil de la cuvântul Foldable (pliabil). Iar Galaxy F ar putea fi o nouă serie de telefoane, nu doar un singur smartphone, scriu cei de la Phone Arena.

Astfel, vom avea o noua serie de telefoane Samsung, Galaxy F, care vor fi modele premium, peste Galaxy Note și Galaxy S, iar prețul pentru un gadget de acest fel va fi în jur de 1.800 de dolari.

Vom asista la schimbări importante pregătite de Samsung. Astfel, seria Galaxy F nu va fi singura nou introdusă anul viitor. Seria Galaxy J, apreciată pentru telefoanele sale ieftine, va fi înlocuită cu alte două serii, Galaxy R și Galaxy P.

Este însă foarte posibil ca Samsung să nu fie primul producător de smartphone care va lansa un telefon pliabil. Huawei vrea la rândul său să inoveze în acest domeniu.

Telefonul pliabil de a Huawei va fi lansat la începutul anului viitor și va avea ecran OLED flexibil produs de compania BOE Technology Group.

Acest tip de ecran este considerat de experții ca fiind inferior celui care va fi folosit de Samsung, dar dacă Huawei urmărește să fie primul care va lansa un telefon pliabil, nu va renunța la idee doar din cauza acestui display.