La doar câtva ore după ce Huawei a anunțat că va prezenta modelul nova 4, cu camera de selfie în ecran, Samsung prezintă un smartphone cu tehnologie similară.

Potrivit anunțului oficial, noul Samsung Galaxy A8s va fi lansat pe 10 decembrie, cu câteva zile înaintea modelului rival nova 4, care va fi lansat pe 17 decembrie.

Astfel, Samsung ar putea deveni prima companie care scoate pe piață un telefon cu camera foto în ecran, cu ajutorul noului tip de display Infinity-O.

Noua tehnologie asigură un ecran edge-to-edge, iar camera foto este amplasată în spatele unui mic orificiu din partea de sus. În acest fel, telefonul nu mai are nevoie de controversatul „breton”, nici de alte artificii de design, precum camera pop-up.

Și la Galaxy A8s și la nova 4 ecranul este LCD, produs de compania BOE, scriu cei de la GSM Arena.

Galaxy A8s are ecran de 6,3 inci, cu rezoluție 2340x1080p și aspect de imagine 19,5:9, procesor Snapdragon 710, 6GB de RAM, cameră de selfie de 24MP integrată în ecran și cameră triplă pe spate. Aceasta va avea un senzor standard, unul ultra-wide și unul pentru profunzimea imaginii.