Este vorba despre un ecran curbat pe toate cele patru laturi, cu margini care se mai pot zări doar în zona colțurilor telefonului. Proiectul a fost depus pentru omologare în China în luna iulie a anului trecut și recent a fost adăugat oficial în portofoliul biroului mondial care se ocupă cu gestionarea proprietății intelectuale.

Marginile regăsite în zona colțurilor vor rămâne și pe următoarele modele, asta deoarece colțurile telefonului sunt mult mai vulnerabile, așa că au nevoie de protecția suplimentară pe care o oferă metalul. Structura curbată pe toate laturile complică, însă, lucrurile pentru producători în ceea ce privește amplasarea diverselor componente.

LetsGoDigital a realizat o serie de randări alături de Concept Creator, pentru a ne arăta mai bine panoul, așa că în imagine se poate observa camera de selfie care, în acest context, nu poate fi altfel decât inclusă într-o perforație a ecranului. Camerele pop-up ies, categoric, din discuție, însă.

 

Dacă acest tip de display va deveni popular, atunci probabil că vom vedea din nou cum producătorii încep să discute despre telefoane fără niciun buton și fără porturi. Mai departe, însă, trebuie găsite soluții pentru ca toate acestea să poată fi gestionate cu ajutorul ecranului.