2015 va fi un an in care Samsung isi va schimba destul de mult strategia. Samsung Display, care se ocupa de fabricarea de ecrane, a anuntat ca va lansa un ecran flexibil pentru telefoane mobile, care poate fi indoit la jumatate, spune un executiv de la Samsung.

Lee Chang-hoon, vicepresedintele echipei de strategie de afaceri, a declarat ca in fiecare luna Samsung Display va produce intre 30.000 si 40.000 de ecrane flexibile. A facut afirmatia in cadrul Samsung Investor Forum 2014 din New York. La acelasi eveniment s-a mai declarat ca nicio alta companie in afara de Samsung nu mai are aceasta capacitate de productie. 

La finalul lui 2015, Samsung spera sa lanseze un telefon cu ecran atat de flexibil, scrie ZDNet.com.

Lee a mai declarat ca Samsung are de gand sa scada costurile de productie la panourile AMOLED, pentru a le face mai atractive. 

Tot pentru anul care vine, compania a anuntat ca va lansa cu 30% mai putine modele de telefoane, dupa cum a declarat Robert Yi, senior vicepresedinte la Samsung Electronics. Asta ca raspuns la faptul ca Samsung a fost acuzata ca lanseaza prea multe gadgeturi. 

O astfel de masura ar ajuta compania sa scada preturile telefoanelor, prin productia in masa. Yi a spus ca pentru produsele ieftine si la pret mediu, conteaza mult banii, in schimb pentru gadgeturile high-end mai importanta este inovatia.