Seria S10 include în prezent trei modele de telefon – Galaxy S10, S10+ și S10e, care este ceva mai accesibil. Va exista însă și al patrulea model al seriei – Galaxy S10 Lite, care va avea specificații inferioare modelului S10e.

Asta nu înseamnă că noul telefon care va fi lansat va fi slab. Dimpotrivă. Vorbim de un model care va avea procesor premium, Snapdragon 855, 8GB de RAM și 128GB memoie internă.

Interesant este că S10 Lite nu va fi mai mic decât celelalte modele din serie, așa cum se întâmpla până acum la telefoanele lansate cu denumirea Lite. Telefonul va avea un ecran uriaș, de 6,7 inci, Super AMOLED.

În loc de orificiul pentru camera foto, am putea vedea însă un ecran cu decupaj, deși Samsung nu a folosit până acum acest design la vreun telefon.

Galaxy S10 Lite va avea o baterie de 4.500 mAh și încărcare rapidă de 45W, scrie Phone Arena.

Camera foto nu va fi la fel de impresionantă ca la alte modele din seria S10, dar va fi totuși foarte bună. Telefonul va avea un senzor principal de 48MP cu stabilizare optică a imaginiii, unul ultra-wide de 12MP și unul de adâncime de 5MP. Camera de selfie va fi de 32MP.

Deocamdată nu cunoaștem data lansării și nici prețul, dar e posibil ca telefonul să fie lansat înainte de Crăciun. Culorile disponibile vor fi Negru, Alb și Albastru.

Conform unor informații încă neconfirmate, Samsung ar putea lansa anul acesta și o versiune Lite a modelului Galaxy Note 10.