Conform unui raport publicat de Wall Street Journal, Samsung va lansa anul viitor nu doar 3, ci 4 modele diferite de telefon în seria Galaxy S10.

Al patrulea model va fi unul premium, numit deocamdată Beyond X. Acest vârf de gamă va avea tehnologie 5G și șase camere foto: patru pe spate și două frontale.

Cele patru camere de pe spate vor fi dispuse vertical, pe centru sau pe partea stângă. Ecranul va fi uriaș, de 6,7 inci, prin urmare telefonul va fi mai mare ca Galaxy Note 9 și decât Galaxy S10+, care va avea ecran de 6,4 inci.

Misteriosul model Beyond X va fi probabil cel mai scump telefon produs de Samsung, dar și cel mai avansat din punct de vedere tehnologic.

Samsung își pune toate speranțele în succesul noii serii Galaxy S10. Altfel, riscă să intre într-o uriașă criză, pentru că a început deja să piardă interesul clienților și o mare cotă de piață în favoarea concurenței.

Poate de aceea compania va lansa patru modele de telefon, cu specificații și prețuri diferite, în speranța să astfel fiecare va găsi în această serie un telefon pentru nevoile și posibilitățile sale.

Foto: Phone Arena