Cea mai importantă schimbare cu care vor veni telefoanele este încărcarea wireless inversă.

Astfel, cu ajutorul unui iPhone poate fi încărcat un alt dispozitiv Apple, prin metoda wireless. Practic, telefonul devine sursă de energie, ca o baterie externă.

Această specificație se regăsește deja pe telefoanele lansate cu concurență - seria Galaxy S10 și pe Huawei Mate 20 Pro.

Dispozitivul care trebuie încărcat wireless se pune pur și simplu deasupra unui iPhone, scrie Phone Arena.

Desigur, pentru această nouă funcție, noile modele de iPhone ar trebui să aibă o baterie destul de bună. Aceasta este a doua schimbare importantă anunțată de Kuo, una care îi va bucura cu siguranță pe fanii Apple.

Bateriile de pe noile telefoane vor fi mai mari: de la 3.491 mAh pentru modelul cel mai mare de iPhone și în jur de 3.322 mAh pentru succesorul lui iPhone XS.

Chiar și versiunea mai ieftină va avea o baterie mai bună - aproximativ 3.089 mAh pentru urmașul lui iPhone XR.

De asemenea, anul acesta Apple va vinde probabil noile iPhone alături de un încărcător USB-C de 18W, pentru o încărcare mai rapidă.

Vor exista și alte schimbari, la nivel de design, dar experții se tem că acestea nu vor fi primite prea bine de către fani.

Noile telefoane vor avea cameră triplă pe spate, dar senzorii ar putea fi amplasați într-un modul pătrat, similar cu soluția pe care o regăsim la Huawei Mate 20 Pro.

Pe partea frontală, vom întâlni probabil un „breton” mult mai mic și margini mai subțiri.

Telefoanele vor fi prezentate în luna septembrie, alături de Apple Watch seria 5.

Foto: Phone Arena


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: