Ecranele curbate lansate de Samsung cu ani în urmă, începând cu Galaxy Note Edge, au fost foarte apreciate de fani. Din păcate însă, producătorul a renunțat destul de repede la acest design, în favoarea unui display obișnuit. Galaxy Note 10 ar putea schimba însă asta, cu o revenire a ecranului curbat.

Potrivit expertului IceUniverse, noul phablet, care va fi lansat în această vară, va reprezenta o întoarce mult așteptată la design-ul cu margini curbate, scrie Phone Arena.

 

 

Astfel, ecranul acestui telefon ar putea fi mai curbat ca la modelul Note 7. Mai mult, această tendință ar putea fi preluată și de alți producători, astfel încât începând cu acest an e posibil să vedem tot mai multe telefoane cu margini curbate.

O altă schimbare interesantă la Note 10 ar putea fi la nivelul camerei frontale. Aceasta va fi amplasată în partea de sus a ecranului dar pe centru, nu într-un colț, cum eram obișnuiți până acum la telefoanele Samsung.

Va fi, desigur, de tipul unui mic orificiu în ecran, la fel ca la Galaxy S10. Nu știm dacă va fi o singură cameră sau una duală, ca la S10 Plus, însă orificiul va fi foarte mic, precizează Ice Universe.

Foto: Phone Arena