Astfel, compania explorează varianta implementării unui modul foto sub ecran pentru camera de selfie. Noi zvonuri citate de GSM Arena sugerează o abordare care se va concentra, cel mai probabil, pe creșterea calității imaginii, adică integrarea unui senzor de dimensiuni mai mari și implementarea tehnologiei de stabilizare optică a imaginii.

Informațiile arată că în acest moment sunt evaluate două opțiuni principale. Prima se referă la un senzor mare cu o dimensiune de 1/2 inci și stabilizare optică. Acest lucru înseamnă că vorbim despre un senzor mult mai mare decât ceea ce am văzut pe Galaxy S20 și S20+, chiar și pe S20 Ultra.

Cea de-a doua variantă este implementarea stabilizării optice, dar cu un senzor mai mic 1/2,55 inci. Oricum ar fi, ambele opțiuni vor fi o evoluție important pentru fotografia în condiții de iluminare scăzută. Un senzor mai mare captează mai multă lumină, în vreme ce stabilizarea optică permite intervale de fotografiere mai lungi. Totuși, discuția pe marginea dimensiunii senzorilor se anunță a fi una lungă, dat fiind faptul că marginile subțiri ale telefoanelor din zilele noastre sunt destul de restrictive din acest punct de vedere.