LG se pregateste de lansarea noului flagship al companiei - pe 28 aprilie, LG G4 va fi prezentat intregii lumi! Compania din Coreea de Sud a lansat un nou clip scurt, tip teaser, de 15 secunde, in care prezinta partea din spate a telefonului care e din piele.

Cei de la LG nu au incercat sa tina secret specificatiile telefonului in ultimele saptamani. Este cunoscut faptul ca va veni cu o camera de 16MP cu f/1.8, un display de 5.5 inch QHD si cu interfata noua a celor de la LG, UX 4.0.

In plus, telefonul care va intra direct in competitie cu telefoanele de top din acest moment precum HTC One M9, Samsung Galaxy S6 si iPhone 6, are si un alt aspect interesant - ecranul va fi usor curbat! Nu cum e la Galaxy S6 edge, ci mai curand asemanator cu LG G Flex, curba fiind insa mai putin pronuntata ca la acesta.

Alte specificatii ale telefonului vorbesc despre un chipset Snapdragon808 cu 3GB de RAM si 32GB spatiu de stocare. Bateria este detasabila, iar telefonul suporta card microSD. In Coreea de Sud, cei care fac precomanda la telefon vor primi card de 64GB microSD si posibilitatea inlocuirii gratuita a ecranului in cazul deteriorarii lui.

Sursa foto: GSM Arena