In ultimele zile, Internetul s-a umplut de stiri care dadeau ca sigura prezentarea noilor iPhone 5S si iPhone 5C pe data de 10 septembrie. Acum, cei de la gsmarena scriu ca telefoanele ar ajunge pe rafturile magazinelor abia pe data de 25 octombrie.

Este stiut faptul ca, spre deosebire de alte companii, in cazul Apple nu exista o perioada de timp de la lansare, si pana in momentul in care smartphone-urile pot ajunge la clienti. Asadar, cele doua date ale lansarii se exclud. Pana la un anunt oficial, nu ne ramane decat sa fim deschisi la orice declaratie din piata.

In privinta specificatiilor, iPhone 5S ar urma sa primeasca o camera de 8MP cu f/2.0, care i-ar permite poze bune in conditii de iluminare slaba. La capitolul zvonuri mai trecem un scanner de amprenta pe butonul de home si o baterie mai sanatoasa. Aceasta ultima componenta ar face ca telefonul sa fie un pic mai greu decat modelul anterior.

La acelasi eveniment de lansare am putea sa-l vedem si pe iPhone 5C, care va fi din plastic si va avea un pret redus. Zvonurile mai spun ca telefonul va avea o carcasa colorata.

Pe 25 octombrie sau pe 10 septembrie ar urma sa vedem si noul MacBook Air.