Compania chineza Xiaomi o duce tot mai bine. Din septembrie anul trecut si pana acum ar fi vandut peste 10 milioane de bucati ale telefonului MI-3. Informatia vine dupa ce, acum cateva zile, Xiaomi a anuntat ca a vandut mai multe telefoane in prima jumatate a lui 2014 decat in intreg anul trecut.

Anuntul de acum a fost facut de CEO-ul Xiaomi, Lei Jun. Pentru a sarbatori acest lucru, compania a lansat o varianta Champagne Gold a telefonului Xiaomi MI-3, disponibila pentru moment doar in China. Smartphone-ul costa 177 de euro, si vine in varianta cu 16 GB, scrie gsmarena.

Xiaomi MI-3 are ecran de 5 inch la rezolutia 1080 x 1920p cu o densitate de pixeli pe inch de 441. Telefonul are cip Snapdragon 800 cu procesor quad-core la 2.3 GHz, Adreno 330 si 2 GB de RAM. Sistemul de operare e Android 4.2.1. Exista si doua camere, una principala de 13 MP si o alta secundara de 2 MP.

Xiaomi si-a propus sa se extinda in acest an. Compania opereaza in China, Taiwan, Hong Kong si Singapore. Pe lista tarilor in care va ajunge in acest an se numara India, Brazilia, Rusia, Mexic, Malaiezia, Filipine, Indonezia, Thailanda, Vietnam si Turcia.