Cu o experienta de 7 ani pe piata de telefonie mobila, Allview brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza cel mai nou smartphone cu 4G, C6 Quad 4G. Cateva dintre caracteristicile remarcabile ale device-ului sunt puterea impresionanta a procesorului sau Quad Core, viteza mare de conectare la Internet datorita functiei 4G, rezistenta la zgarieturi si lovituri a display-ului IPS protejat de un strat de sticla speciala.

„Am dorit lansarea unui telefon care sa raspunda celor mai noi si exigente criterii ale tuturor consumatorilor de tehnologie mobila, dar accesibil in acelasi timp! Simplu si elegant, acest smartphone va incanta indeplinind dorintele tuturor.” a declarat Lucian Peticila, managerul general al companiei.

Allview C6 Quad 4G are un display de 4,5”, fiind ideal de utilizat in timpul deplasarilor si oricand la indemana. Procesorul Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat si memoria RAM de 1 GB sustin fluiditatea activitatilor zilnice ale posesorului acestuia. Pentru imortalizarea momentelor importante, device-ul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto, camera principala cu Autofocus fiind de 5 MP. Cu ajutorul acesteia se vor putea inregistra clipuri video la rezolutie Full HD, ce vor putea fi editate cu aplicatia Movie Studio, utilizatorii avand posibilitatea sa creeze clip-uri memorabile si emotionante.

Smartphone-ul C6 Quad 4G este valabil de astazi pe baza de precomanda, iar pretul de achizitie este de 599 lei. Mai multe detalii ale device-ului pot fi gasite pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul de smartphone-uri si tablete din Romania. in 2010, Allview a fost prima companie romaneasca a care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina si Polonia. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.