Sony intră astfel în competiție directă cu Samsung, care a anunțat recent că va introduce pe noua serie Galaxy S11 a doua generație de senzori foto de 108MP - Bright Night.

Noul senzor produs de Sony se va numi 2x2 On-Chip Lens (OCL) și va permite o focalizare foarte bună, instantanee, chiar și pe lumină extrem de slabă.

Senzorul nu va avea o rezoluție foarte mare, dar va putea face fotografii extrem de clare, datorită tehnologiei performante folosite de Sony.

Compania a reușit să elimine micile diferențe de sensibilitate la lumină dintre pixeli individuali. În acest fel, a îmbunătățit mult focalizarea și rezoluția HDR.

Cei de la Phone Arena precizează că Oppo Find X2, care va fi dotat cu acest nou senzor, va fi un rival serios pentru Galaxy S11, pentru că la noua tehnologie foto se adaugă și un procesor foarte rapid, Snapdragon 865. Noul flagship de la Oppo ar putea fi lansat în martie 2020.

Anul 2020 se anunță unul extrem de interesant în domeniul lansării de telefoane, pentru că vom vedea tot mai multe modele cu specificații deosebite inclusiv la nivelul camerelor foto.

Sursa foto: Targetyoutube