Deși oficialul nu a dat detalii despre gadgeturile care vor fi lansate luna viitoare la Barcelona, experții cred că Sony Mobile ar putea anunța noul flagship Xperia XZ4.

Acesta ar putea avea, potrivit zvonurilor, cameră foto triplă și e posibil să vină fără senzor de amprentă pe spate.

Producătorul japonez, care nu s-a prea bucurat de succes în ultima vreme, precizează că vrea să ofere utilizatorilor de smartphone o experiență mai bună la nivelul camerei foto.

Prin urmare, dispozitivele care vor fi lansate la MWC 2019 vor arăta direcția spre care se îndreaptă Sony din acest punct de vedere.

O altă decizie luată de Sony este renunțarea la gama Xperia Compact, care includea telefoane de dimensiuni mai mici. Utilizatorii își doresc telefoane mai mari, precizează Don Mesa.

Sony nu va lansa prea curând un telefon cu tehnologie 5G, pentru că vrea să facă acest pas la momentul potrivit, atunci când va avea garanția că un telefon de acest fel poate oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă, scrie Digital Trends.

Modelul Xperia XZ4 este unul dintre cele mai așteptate telefoane din această perioadă. Noul flagship Sony va veni probabil cu un procesor Snapdragon 855, 6GB de RAM și 64GB sau 256GB memorie internă.

Ecranul va avea 6,55 inci și aspect de imagine 21:9, prin urmare va fi un telefon lung și subțire.

Telefonul va avea o baterie de 3.900 mAh, cameră triplă de spate și cameră frontală super-wide-angle, iar senzorul de amprentă va fi amplasat pe margine.