Samsung a anuntat oficial rezultatele obtinute de Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, in mai multe piete din lume. Asteptarile erau mari in privinta numarului de bucati vandute, insa primele date arata ca telefoanele au fost chiar mai apreciate decat estimau sefii companiei din Coreea de Sud, comenteaza presa asiatica. In special Galaxy S6 edge a intrecut asteptarile, anunta phonearena.com.

Presa coreeana scrie ca un oficial din industrie ar fi declarat ca, in ultimele 4 zile, vanzarile de telefoane Samsung ar fi ajuns la un record istoric. Cifrele au fost mult mai bune decat toate modelele Galaxy S precedente. Deocamdata nu sunt cifre concrete, insa precomenzile depasisera 300.000 de unitati intr-o saptamana, iar unele produse, ca de exemplu varianta Gold Platinum, si-au epuizat stocurile.

Mai mult, se spune ca Samsung Galaxy S6 edge, care e mai scump decat S6, reprezinta 50% din vanzari. Faptul ca vanzarile sunt mult peste asteptari este cu dus si intors. Jumatatea goala a paharului inseamna ca oamenii care isi comanda telefonul vor astepta mult timp sa il primeasca, pentru ca stocurile sunt mai mici.

Samsung Galaxy S6 si S6 edge s-au livrat in Statele Unite ale Americii incepand din 10 aprilie.