Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus au un succes important in materie de vanzari, Apple pregateste deja mutarile pentru anul urmator. Iar ultimele informatii spun ca Apple va lansat atat iPhone 6S, cat si iPhone 7 in 2015! International Business Times scrie ca aceasta ar putea fi abordarea celor de la Apple pentru a fi in competitie cu Samsung, companie care lanseaza mai des telefoane. Asta cu toate ca Samsung a anuntat ca va lansa mai putine telefoane de anul viitor.

Astfel, cei de la Apple vor lansa cate un nou telefon la fiecare 6 luni. De cativa ani, Apple si-a facut un obicei din a lansa versiunea cu 'S' a telefoanelor lansate la fix un an dupa prima editie. Insa de acum vor schimba strategia.

Cei de la Apple sunt sceptici in a lansa Apple Watch fara un smartphone, astfel ca iPhone 6S va fi lansat in primavara, urmand sa fie un telefon cu pret mediu, in timp ce iPhone 7 va fi lansat in toamna ca un telefon premium.

Au aparut si zvonuri despre specificiatiile celor doua telefoane. Conform Latino Post, iPhone 6S va avea, printre altele, ecran din cristale de safir si o camera cu calitate de DSLR. Se pare ca cei de la Apple lucreaza alaturi de Sony pentru a aduce sistemul cu doua lentile pentru imagini de calitate DSLR.

In ceea ce priveste iPhone 7, zvonurile spun ca va avea o camera principala de 21MP si acelasi tip de display de la Foxonn ca iPhone 6S. Informatiile despre faptul ca Foxonn produce display din cristale de safir pentru iPhone 7 au aparut la putin timp dupa ce GT Advanced Technologies, cei care trebuiau sa produca acest tip de display, si-au declarat falimentul. De asemenea, iPhone 7 va avea un cip quad-core A8 si va avea spatiu intern de stocare de 256 GB.

Poza din articol este doar un concept pentru iPhone 7, nu exista inca vreo imagine cu viitoarele telefoane lansate de Apple