Până să vedem imagini oficiale cu acest telefon, trebuie să ne mulțumim cu zvonuri și informații publicate de specialiștii din SUA pe surse. 

Astfel, o nouă imagine cu viitorul telefon de top de la Apple vine și anunță o surpriză importantă pentru toți utilizatorii.

Potrivit celor de la 9to5mac, iPhone 12 Pro ar urma să vină pe piață cu o cameră îmbunătățită care va avea un Scanner LiDAR, o premieră absolută.

Alături de acest scanner, iPhone 12 Pro și Pro Max va mai avea pe spate lentină Wide, alta Ultra Wide și lentile Telephoto care vor veni în sprijinu noului scanner pe care l-am mai văzut pe iPad Pro din acest an.

Pentru a face ca aceste îmbunătățiri să se potrivească în design-ul telefonului, Apple va reașeza senzorul flash în centrul zonei de camere.

Inițial, noul telefon trebuia să fie lansat în toamna acestui, însă din cauza incertitudinilor provocate de pandemia COVID-19, Apple ar putea amâna lansarea. 

Pentru noua lansare de telefoane, Apple plănuiește să scoată pe piață un model de 5.4 inch, două de 6.1 inch și altul de 6.7 inch. Toate acestea vor avea display-uri OLED și vor suporta conectivitate 5G, urmând ca vârfurile de gamă să aibă și scannerul LiDAR.