Au aparut noi zvonuri si fotografii care ar infatisa noul model accesibil de la Apple, iPhone SE2.

Din imagini putem vedea ca noul smartphone ar putea avea un design inspirat de iPhone X, cu ecran fara margini si chiar un mic decupaj in partea de sus, pentru camera foto si senzorii necesari pentru FaceID.

Practic, acest telefon va arata ca un iPhone X in miniatura. Fotografiile cu ecranul pentru iPhone SE2 au fost publicate pe reteaua sociala Weibo.

Desigur, nu putem fi siguri ca ecranul va fi pentru SE2, ar putea fi destinat unui alt model de iPhone care va fi lansat anul acesta, posibil iPhone 9 (modelul cu ecran LCD).

Alte informatii despre iPhone SE2 vorbesc despre o carcasa din sticla, care va putea oferi si incarcare wireless. De asemenea, este foarte posibil ca prin noul design sa fie eliminata si mufa jack pentru casti.

Compania Olixar, care produce accesorii pentru telefoane, confirma zvonul privind ecranul decupat. Tot conform acestei companii, noul SE2 va fi putin mai mare ca modelul anterior, care avea numai 4 inci.

Cei la Mashable se indoiesc insa ca noul model va avea celebrul decupaj, pentru ca introducerea acestui detaliu ar presupune un pret foarte mare pentru telefon.

In plus, acest design ar fi foarte greu de introdus pe un telefon cu dimensiuni destul de mici.