Smartphone-ul a devenit, pentru unii oameni, un obiect al statutului social. Unii spun cu mandrie ca au iPhone in buzunar, altii vorbesc laudativ la adresa Samsung, HTC sau LG.

Pentru altii, cei care si-au cumparat telefoane botezate dubios, e un pic mai complicat. Cei de la AndroidAuthority au ales cateva nume mai putin inspirate de telefoane mobile. Iata cateva exemple:

1. HTC One M8 Harman Kardon. Cei de la HTC s-au parteneriat cu Harman Kardon pentru a oferi o experienta imbunatatita din punct de vedere al sunetului. Incearca insa sa spui numele smartphone-ului fara sa te balbai. Reusesti?

2. Samsung Galaxy S2 Epic 4G Touch. Alta denumire mai greu de pronuntat dupa o bere. Unii producatori par sa prefere numele lungi.

3. Yezz Billy 4.7. Un nume copilaros de telefon cu Windows care ne duce cu gandul la fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates.

4. ZTE Iconic Phablet. Un phablet iconic. Se stie.

5. Motorola Citrus (lamaie), LG Cookie Wink Style (stil de clipire prajitura), LG Chocolate Touch (atingere de ciocolata) ajung de asemenea pe lista.