Compania Amazon este o prezenta cunoscuta pa piata tabletelor si ebook readerelor. In ultimii au fost nenumarate zvonuri care spuneau ca gigantul va urma sa produca si smartphone-uri, insa n-a existat niciun produs concret. Informatiile care circula zilele acestea sunt tot mai specifice, semn ca specialistii de la Lab126 al Amazon ar pregati intr-adevar un gadget revolutionar.

Concret, se spune ca Amazon ar lucra nu la unul, ci la doua telefoane. Primul dintre acestea are numele de cod Smith si ar folosi tehnologia 3D. Zvonul sustine ca telefonul ar avea 4 camere situate in partea din fata, cu ajutorul carora ar urmari miscarea capului utilizatorului. In felul acesta, s-ar asigura ca doar persoana care tine telefonul in mana vede obiectele tridimensionale afisate, nu si altii din jur.

Va exista si un al doilea smartphone Amazon, care va fi gratuit

Se mai spune ca acest telefon va fi capabil sa identifice obiectele din jur si sa gaseasca produsele respective in magazinul online Amazon.

Acelasi zvon sugereaza ca telefonul 3D Amazon Smith nu va fi disponibil in acest an.

Cel de-al doilea smartphone despre care se spune ca ar fi in lucru nu are 3D. Lucrul interesant este ca zvonul sustine ca Amazon va oferi acest telefon gratuit. Mai trebuie, insa, sa asteptam un pic pana sa confirmam sau nu informatia, intrucat nici acest gadget nu se va lansa pana la sfarsitul anului, anunta TheVerge