OnePlus 8 va fi, cel mai probabil, numele noului flagship din seria companiei. La fel ca OnePlus 7T, aceasta va veni, probabil, cu mai multe modele, cu un design variat și cu funcționalități multiple. Informațiile de până acum spun că firma chineză ar trebui să anunțe versiunea OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro, dar nu ar fi complet exclus să-și surprindă fanii și cu o ediție McLaren.

Se pare că versiunea 8 Pro ar putea avea un avantaj enorm în fața „rudei” sale mai ieftine. Cele mai recente zvonuri au fost alimentate de celebrul „leaker” Max J., pe Twitter, cu o imagine în care, cu litere îngroșate, scrie „120Hz”, fotografie însoțită de descrierea „Be a ‘pro’” („Fii un profesionist”).

Acesta a clarificat ulterior că vorbea despre un dispozitiv OnePlus, sugerând că următorul model pro al producătorului va avea un ecran de 120 Hz. Comparativ, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro au toate ecrane de 90Hz, care livrează o experiență mult mai profundă decât panourile clasice de 60Hz, precum cele folosite pe iPhone 11, Galaxy S10 sau Huawei P30 Pro.

Dacă acest lucru se va întâmpla, OnePlus 8 va intra în clubul exclusivist al smartphone-urilor cu un astfel de ecran. În acest moment, foarte puține telefoane – precum Razer Phone 2 și Asus ROG Phone 2 – au un display de 120Hz.

Referitor la Apple, cel puțin un nou model ar putea fi dotat cu un ecran de 120Hz, dar data de lansare va fi undeva în septembrie 2020, cel mai devreme. Iar dacă OnePlus respectă programul de lansări cu care ne-a obișnuit, următorul smartphone va fi lansat în prima jumătate a anului viitor.