Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi P6 Energy, un smartphone ce poate fi utilizat un timp indelungat fara a fi incarcat, datorita bateriei mari ce o detine. Device-ul se evidentiaza prin bateria de 5000 mAh, procesorul Quad Core, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 5” cu rezolutia de 1280x720 px si prin camerele foto de 8 MP si 2 MP.

„Cunoastem dorinta consumatorilor de a avea telefoane nu doar inteligente, ci si cu o baterie care sa dureze mai mult. Cu totii avem nevoie ca acesta sa fie capabil sa sustina activitatile cel putin pana la finalul zilei, de aceea astazi lansam un telefon a carui baterie rezista chiar mai mult de o zi”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticila.

La acest telefon este remarcabila bateria de 5000 mAh ce va oferi utilizatorilor o autonomie mai mare fata de alte smartphone-uri. Bateria telefonului P6 Energy rezista pana la 500 de ore / 21 zile in stand by, iar in convorbire pana la 24 de ore. Smartphone-ul poate deveni baterie externa pentru alte device-uri, acesta putand sa le incarce bateriile prin OTG. O alta functte interesanta este Hot Knot, care permite transferul de fotografii si filme instant, numai prin atingerea ecranelor.

Allview P6 Energy are un display IPS de 5” cu o rezolutie de 1280x720 px ce asigura calitate si claritate fotografiilor. Cu un sistem de operare Android™ 4.4.2., KitKat® si un procesor Quad Core, ce mareste viteza de procesare, device-ul va face fata oricaror situatii. Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB, ce poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32GB.

Pentru imortalizarea momentelor importante, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto de 8 MP, respectiv 2 MP. Camera principala cu Autofocus si LED Flash inregistreaza clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii utile si interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser si HDR.
P6 Energy dispune de Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid si Wi-Fi Display, pentru a putea vizualiza pe televizor cu usurinta continutul de pe smartphone. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi. Ecranul porneste printr-o simpla dubla atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se acceseaza rapid orice aplicatie, iar alarma se intrerupe prin intoarcerea telefonului cu ecranul in jos.

Smartphone-ul P6 Energy este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la preţul de 849 lei. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.