LG vrea sa rupa gura targului cu "primul ecran flexibil OLED din lume destinat smartphone-urilor". Compania a laudat acest produs fara sa faca economie de cuvinte si a vorbit despre cat de mult va schimba el smartphone-ul pe care il stim noi astazi.

Ecranul curbat este similar cu un ecran OLED obisnuit, dar este contruit din straturi de plastic, in loc de sticla, fapt care ii permite sa aiba o forma curbata. De notat este faptul ca display flexibil nu inseamna smartphone flexibil, ci smarthpone cu ecran curbat. Asta in primul rand pentru ca deocamdata nu exista baterii flexibile.

primul ecran flexibil OLED din lume destinat smartphone-urilor

A existat si un zvon care spunea ca LG va lansa un telefon cu aceasta caracteristica in noiembrie, dar Yeo Sang-Deog de la LG a spus ca produse care sa incorporeze aceasta tehnologie se vor lansa abia anul viitor. Asadar, fanii mai au un pic de asteptat.

Deocamdata, cei de la LG nu au spus ce rezolutie are noul ecran. Ce stim este ca el va avea o diagonala de 6 inch si ca va fi cel mai usor si mai subtire de pe piata, 0,44 mm, anunta gizmodo

Pentru cei care se intreaba cat de curbat este telefonul curbat de la LG, ei bine nu vorbim de o strategie de marketing. Ecranul este curbat destul de puternic, raza lui de curbura fiind de 700mm, scrie theverge.

Displayul anuntat de LG pune industria telefoanelor mobile pe o noua traiectorie, aceea a designului inteligent si inovator si e de asteptat sa vedem produse tot mai interesante. Cei de la Samsung au confirmat deja ca vor lansa pe piata un smartphone cu ecran curbat in Octombrie.