Publicatia Digital Spy recomanda modelul OnePlus 3. Brandul este aproape necunoscut, dar acest model de smartphone nu este cu nimic mai prejos decat liderii gamei, iPhone 6S si Samsung Galaxy S7, scriu jurnalistii de la aceasta publicatie, care au realizat un review.

Designul telefonului este foarte frumos, avand unghiurile rotunjite si spatele putin curbat, foarte usor de tinut in mana. Carcasa este complet din aluminiu, oferind mai multa rezistenta.

Desi are diagonala de 5,5 inci, telefonul nu pare voluminos si poate fi tinut foarte usor in buzunar sau in geanta. Asta deoarece are doar 7,4 mm grosime si cantareste numai 158 grame.

Ecranul prezinta imagini foarte clare, avand 1080 pixeli Full HD, chiar daca unele culori nu sunt exterm de bine redate. Poate fi insa reglat pentru a reda culorile in tonuri mai calde sau mai reci, dupa preferinta utilizatorului.

OnePlus 3 are un procesor Snapdragon 820 de 64 biti, o memorie RAM de 6GB si o memorie interna de 64GB, spre deosebire de iPhone 6, care are numai 16GB.

Telefonul ruleaza OxygenOS, sistem bazat pe Android Marshmallow, si are un scanner de amprenta amplasat sub ecran, la fel ca iPhone.

Camera principala este Sony, de 16MP si este dotata cu un senzor optic pentru stabilizarea imaginii. Camera frontala, ideala pentru selfie-uri, are 8MP, suficient pentru realizarea unor poze reusite.

OnePLus 3 costa doar 400 de euro.