Gadgetul va avea toate caracteristicile avansate ale unui smartphone: conectivitate 3G/HSDPA si Wi-Fi, GPS, alaturi de functiile specifice Sony Ericsson Walkman: TrackID Music Recognition, Album Art, Walkman player, Bluetooth stereo (A2DP), PlayNow, Sony xLOUD. Terminalul va fi echipat cu un ecran tactil de 3,2 inch cu o rezolutie de 480x320 pixeli, un procesor de 1 GHz si o memorie RAM de 380 MB.

Noutatile Sony Ericsson Live Walkman tin de faptul ca telefonul va fi dedicat navigarii pe retelele de socializare, partajarea si recomandarea muzicii favorile pe Facebook si accesul la videoclipurile preferate de pe Youtube. Telefonul va avea doua camere, una frontala pentru apeluri video pe Skype si video streaming, iar cea de-a doua cu o rezolutie de 5 megapixeli, zoom digital de 8x, blitz si inregistrare video HD la o rezolutie de 720 pixeli.


Live Walkman are o memorie interna de 320 MB ce poate fi extinsa, cu ajutorul unui card microSD, pana la 2 GB. Terminalul mai dispune de radio FM cu RDS, jocuri 3D si jack audio de 3,5mm. Compania nu a avansat inca o data la care Live Walkman va fi disponibil utilizatorilor.

Sursa: sonyericsson.com; digitaltrends.com