Noul model HTC cu procesor cu patru nuclee, lansat cu ocazia targului de tehnologie de la Barcelona, are o autonomie convorbiri superioara celebrelor modele iPhone 4S si Galaxy S II. HTC One X s-a in primele 5 smartphone-uri  cu o autonomie de aproape 10 minute, intr-un top realizat de GSM Arena.

Smartphone-ul are un display IPS LCD2 de 4,7 inch cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli si tehnologie Corning Gorilla. One X este echipat cu procesorul quad-core Nvidia Tegra 3 cu freecventa 1,5 GHz. Noul model HTC are o baterie Li-Po cu o capacitate de 1800 mAh.

autonomie convorbire


Bateria HTC One X dezamageste in testele de redare video, cu o autonomie de 5 ore si 45 minute. Si la capitolul navigare pe Internet, smartphone-ul a inregistrat o autonomie sub medie de doar 4 ore si 18 minute.

Dintre toate modelele testate, Motorola DROID RAZR MAXX este de departe smartphone-ul cu cea mai mare autonomie atat la convorbiri, cat si la redare video si navigare web. DROID RAZR MAXX are o autonomie incredibila de peste 20 de ore de convorbire, aproape dublu fata de smartphone-ul de pe urmatoarea pozitie, conform testelor GSM Arena.

redare video


 

navigare web