Pentru realizarea acestui top, cei de la Tech Radar au tinut cont de puterea procesorului, spacificatiile telefonului, design, dar si de raportul pret-calitate.

Anul acesta au fost lansate multe modele premium, printre care Galaxy S8 si iPhone X, prin urmare alegerea expertilor nu a fost deloc usoara.

Iata care sunt telefoanele incluse de ei in top 15 cele mai bune smartphone-uri din 2017:

Locul 15: Honor 9

Locul 14: iPhone 8

Locul 13: HTC U11

Locul 12: Sony Xperia XZ Premium

Locul 11: Google Pixel 2 XL

Locul 10: OnePlus 5T (lansat de curand)

Locul 9: iPhone 8 Plus (observam o distanta destul de mare intre iPhone 8 si versiunea mai mare)

Locul 8: LG G6

Locul 7: LG V30

Locul 6: Samsung Galaxy Note 8

Locul 5: Huawei Mate 10 Pro (model care se bucura de o cerere uriasa in Europa)

Locul 4: iPhone X

Considerat cel mai luxos smartphone de pe piata, telefonul a pierdut puncte din cauza pretului urias, dar nu a impresionat nici prin camera foto Smart TrueDepth. Expertii au apreciat insa procesorul puternic si ecranul.

Locul 3: Google Pixel 2

Telefonul a impresionat prin performanta procesorului si ecranul Full HD, insa nu si prin design, expertii considerand aspectul sau ca fiind "neinspirat".

Locul 2: Samsung Galaxy S8 Plus

Cei de la Tech Radar considera ca acesta este cel mai bun smartphone la ora actuala pentru cei care vor un ecran cat mai mare. Punctele forte ale modelului sunt performanta procesorului si camera foto.

Locul 1: Samsung Galaxy S8

Acesta este considerat cel mai bun smartphone la ora actuala. Specialistii au fost impresionati de camera foto, de design si de ecran.

Merita mentionat faptul ca acest telefon a fost lansat in luna aprilie. Niciun alt smartphone lansat de atunci nu s-a ridicat la nivelul acestuia, cred cei de la Tech Radar.