Când vorbim despre Android, poți găsi zeci de opțiuni spectaculoase, care să respecte până și cele mai pretențioase criterii pe care le ai atunci când îți cauți un telefon nou.

Cum vara a venit, poate că este momentul să îți schimbi telefonul, iar cei de la Android Authority îți propun câteva variante spre care te poți orienta.

1. Samsung Galaxy S10 Plus și Galaxy S10e

Performanță spectaculoasă, un design superb, o baterie impresionantă de 4100 mAh, un display aproape perfect de 6.4 inch, tip Infinity-O, 12 GB RAM și mult spațiu de stocare.

Toate acestea fac ca un model S de la Samsung să fie alegerea ideală pentru tine. Dacă vrei un telefon mai mic, poți alege modelul Galaxy S10e, care este și mai ieftin.

2. Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL

Telefoanele Pixel au avantajul de-a fi fabricate de Google, ceea ce înseamnă cea mai bună experiență de utilizare a sistemului de operare Android.

La pachet, acest telefon oferă o cameră spectaculoasă, încărcare wireless și stabilitate. Nu degeaba Pixel este considerat iPhone-ul pentru Android.

Punctul forte îl reprezintă camera foto. Chiar dacă avem un singur senzor pe spate, în timp ce alte modele vin cu trei sau chiar patru camere, Pixel face fotografii deosebite, datorită unui software foarte bun al camerei. Ai mai multe funcții ale camerei: Night Shot, Top Shot și Motion Auro Focus, pentru poze clare în mișcare.

3. Huawei P30 Pro

Pentru acest model de telefon de la Huawei avem un singur cuvânt care contează și care face diferența: camera.

Dacă vrei una dintre cele mai tari experiențe posibile atunci când vine vorba despre calitatea fotografiilor tale, Huawei P30 Pro este răspunsul.

Telefonul are pe spate trei senzori foto, plus unul Time-of-Flight. Fotografiile vor fi perfecte, indiferent dacă importalizezi peisaje sau portrete.

4. OnePlus 7 Pro

Este de departe cel mai bun telefon produs de această companie până acum, camera foto este excelentă, modelul arată spectaculos și este extrem de stabil în același timp.

Telefonul are specificații premium, un ecran OLED deosebit cu rata de refresh de 90Hz și o cameră de selfie cu sistem pop-up, astfel încât nu mai este nevoie de „breton”.

5. Google Pixel 3a și Google Pixel 3a XL

Dacă raportul preț/calitate te interesează foarte mult, atunci acestea sunt modelele pe care ar trebui să le urmărești cu mare atenție. Telefoane vin cu 85% din performanța unui Pixel 3, însă la un preț mult mai bun.

Cele două modele vin cu procesor Snapdragon 670, 4GB de RAM, Google Assistant și ecran OLED foarte bun. Desigur, vei avea și mufă jack pentru căști.

Cel mai important aspect este însă camera foto, care este la fel ca la seria Pixel 3. Adică vei avea un telefon la preț accesibil, cu una dintre cele mai bune camere foto care există acum pe piață