A treia generatie Moto G nu mai are nimic de ascuns. Din greseala, un furnizor brazilian a postat pe internet doua fotograrii care arata tot. probabil din prea mult entuziasm, retailerul a fotografiat si apoi a distribuit momentul in care a desfacut primul Moto G.

Imaginile confirma in cea mai mare parte aproape toate zvonurile de pana acum. Noul Moto G va avea un procesor quad-core de 1.4 GHz, spre deosebire de modelul actual care folosea unul tactat la 1.2 GHz, display HD 720p de 5 inci, protejat de Gorilla Glass 3, camera rincipala de 13 MP si cea frontala de 5, 16 GB spatiu de stocare, va fi dual SIM (cel putin in Brazilia) si va oferi suport pentru conectarea la televizoarele digitale.

Totodata, Moto G de generatia a treia va avea carcase in mai multe culori. Ce nu se stie deocamdata oficial e daca noul Moto G va avea mai multa memorie RAM sau se va merge tot pe varianta 1 GB. Conform ultimelor zvonuri, display-ul va avea o densitate tot de 294 ppi, chipsetul va fi Snapdragon 410 (spre deosebire de Snapdragon 400, folosit la a doua generatie) iar OS-ul folosit va fi Android Lollipop 5.1.1.

Sursa: Pocketnow