Luna martie va incepe in forta in ceea ce priveste telefoanele mobile - in chiar prima zi de primavara, Samsung si HTC vor prezenta noile telefoane de varf - Hima (M9) si Galaxy S6. Nu sunt singurele telefoane ce vor fi lansate in aceasta perioada - cei de la BenQ se pregatesc si ei sa lanseze telefonul F52 iar acesta are specificatii tari!

Smartphone-ul va avea un display de 5.2 inch cu rezolutie 1080 x 1920, si va veni cu procesor pe 64 de biti octa-core Snapdragon 810. De partea grafica se va ocupa Andreno 430 GPU, si va avea 3GB de RAM si 16GB spatiu de stocare. Va avea, desigur, si posibilitatea de a atasa un card microSD.

Camera principala va fi de 13MP si va avea senzorul IMX214 de la Sony. Camera secundara este pentru 'super-selfie-uri'de 8MP! Telefonul are si suport 4G LTE Cat 9 (450 Mbps).

Pe langa Android 5.0, telefonul care va veni de la operatorul din China, Cheetah Mobile, va avea si cateva aplicatii pre-instalate - printre acestea sunt Clean Master, CM Security si Battery Doctor.

Momentan, pretul si disponibilitatea nu sunt cunoscute insa aceste informatii vor fi dezvaluite cu siguranta la MWC.