Larry Else, un broker in afaceri imobiliare, a facut public un anunt cu adevarat incredibil - dupa ce a tot scazut pretul unei case din Detroit pe care incerca sa o vanda, a facut public faptul ca omul care ii este client este dispus sa renunte la ea la schimb cu un iPhone 6.

"Este o oferta reala. Clientul meu este in strainatate si m-a informat ca este dispus sa dea la schimb proprietatea pentru un iPhone 6. Suna ca si cum si-ar dori versiunea 6 Plus, dar cred ca este dispus sa negocieze" a declarat Else pentru My Fox Detroit.

Clientul lui ar accepta si un iPad de 32GB sau ar fi fericit sa o vanda cu 3.000 de dolari. In anuntul facut casa  este descrisa ca fiind o 'oportunitate speciala', uitand sa mentioneze dupa cum au facut-o cei din presa, ca proprietarul datoreaza 6.160 in taxe iar casa este abandonata. Else a recunoscut intr-un interviu pentru Huffington Post ca acea casa are nevoie de 'renovare majora'.

Brokerul le-a mai spus celor de la Huffington Post ca acea casa a fost cumparata in 2010 de clientul sau cu 41.000 de dolari considerand ca va fi o investitie inteligenta. Daca pe hartie lucrurile aratau bine, casa nu s-a dovedit sa fie intr-o stare atat de buna pe cat fusese lasat sa creada proprietarul. "Clientul meu a fost o victima" a mai spus Else.

De cand a fost difuzata stirea de catre Fox 2 luni, Else spune ca au aparut 3 oferte - un iPhone 5, una de 700 de dolari si una de 850 de dolari. Else a mai spus ca nu se asteapta sa primeasca vreun comision pentru afacere.
 

Fox 2 News Headlines