Un barbat din Rusia a supravietuit unui accident teribil datorita unui iPhone 5S care a oprit o bara de metal, scriu cei de la Phone Arena

La prima vedere, telefonul din imagine pare sa fi trecut printr-un test sever de indoire. Acesta a fost insa rezultatul unui accident tragic in care a fost implicat un microbuz si in urma caruia alte 2 persoane au murit. O bara de metal a trecut printr-un geam al microbuzului, insa datorita telefonului, impactul nu a fost fata pentru proprietar.

Nu au fost dezvaluite informatii despre cum a avut loc accidentul sau unde mergea microbuzul, insa un lucru e cert - fara telefon, barbatul ar fi murit in urma impactului.

 

 

 

Nu este prima data cand un iPhone salveaza viata unui barbat. In mai, un britanic a supravietuit dupa ce a fost impuscat, telefonul 'suferind' lovitura si nu proprietarul. Nu numai iPhone-ul a ajutat persoane sa scape cu viata in situatii limita. In august, un barbat din China a scapat cu viata dupa ce un glont a lovit telefonul sau, Samsung Galaxy Mega. Iar in mai 2014, un ofiter de politie din Brazilia a fost salvat de un Nokia Lumia 520.