Producătorul Realme impresionează în acest început de an. După ce tocmai a prezentat modelul X50 Pro 5G, acesta a venit acum cu Realme 6 și 6 Pro, două modele care se vor regăsi în oferta operatorilor din India. 

Marele avantaj al acestui producător este că reușește să aducă pe piață modele atractive, puternice și performante la prețuri mult mai accesibile decât cele ale telefoanelor de top din Europa.

Astfel, modelul 6 Pro se laudă cu un display de 6.6 inch și 90Hz, care este însă LCD, mai ieftin față de OLED. Modelul non-Pro este cu un singur inch mai mic, iar ambele au senzor de amprentă pe butonul de power.

Camerele foto vin cu o lentilă principală de 64MP, alta ultrawide de 8MP și una macro de 2MP. De asemenea, aceste telefoane au și o cameră telephoto de 12MP și un senzor monocrom de 2MP. În plus, camera de selfie vine alături de o lentilă ultrawide de 8MP.

 

Modelul Pro are un procesor Qualcomm Snapdragon 720G, iar cel simplu vine cu un MediaTek Helio G90T. 6 Pro permite 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare, în timp ce modelul normal are 4 sau 6 GB RAM și numai 128GB spațiu de stocare.

Bateria de pe ambele modele este de 4300 mAh și permite încărcare rapidă la 30W.

Telefoanele pleacă de la prețul de 177 de dolari și se ridcă până la 259 de dolari.