In urma cu cateva luni, cei de la Samsung au lansat pe piata Galaxy S6 si S6 edge, telefoane ce au avut recenzii pozitive si care se anuntau a fi vandute in numar mare pana la sfarsitul anului. Cei de la Sam Mobile spun insa ca, pana la urma, Galaxy S6 va avea vanzari sub asteptari in al doilea trimestru al acestui an.

Ultimele predictii pentru al doilea trimestru spun ca Samsung va avea un profit pe acest segment intre 2.76 miliarde de dolari si 3.03 miliarde de dolari - ar insemna o crestere de aproximativ 22% fata de primul trimestru al anului, insa o scadere de 24% fata de acelasi trimestru din 2014! Iar acest lucru este atribuit vanzarilor sub asteptari ale lui Galaxy S6.

Astfel, cum in luna septembrie urmeaza sa fie lansat si noul iPhone, cei de la Samsung se concentreaza pe urmatoarele 2 telefoane ce urmeaza sa le lanseze - Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus.

Galaxy Note 5 este succesorul unuia dintre cele mai apreciate telefoane din istoria companiei din Coreea de Sud astfel ca asteptarile sunt foarte mari. Iar S6 Edge Plus este un nou model cu un display mai mare decat S6 edge, o baterie mai mare si procesor Snapdragon 808. Note 5 va veni cu stylus, spre deosebire de S6 Edge Plus.

Pentru a avea o idee despre cum vor arata aceste telefoane, o persoana din partea MobileDirect.ro ne-a oferit poze cu husele pe care le vor avea cele 2 telefoane. Inainte de lansarea iPhone 6 ne-au oferit imagini similare ce s-au adeverit, fiind preluati in trecut de Phone Arena si alte site-uri externe.

Pe internet ar mai fi aparut o imagine cu Galaxy Note 5